Privacy Policy

Happy Free Birds respecteert jouw privacy en verklaart jouw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk te zullen behandelen. Deze gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt of aan derden worden verstrekt. Happy Free Birds zal jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied. Door jouw persoonsgegevens op te geven via onze websites ga je ermee akkoord dat Happy Free Birds deze gegevens overeenkomstig dit reglement gebruikt.

Happy Free Birds is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

www.happyfreebirds.com, Mossinkserf 20, 7451 XE Holten, 06 – 37 44 38 68.

1. Welke persoonlijk data verzamelen we en voor welke doelen

1.1 Persoonsgegevens die wij verwerken

Happy Free Birds verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die jij actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

1.2 Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

Happy Free Birds verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  1. om contact met je op te nemen over onze website, diensten en andere gerelateerde producten en diensten waarin wij denken dat je geïnteresseerd bent;
  2. om je in staat te stellen een account aan te maken;
  3. om contact met je op te nemen om onze diensten te kunnen uitvoeren;
  4. om jouw ervaring op onze website aan te passen en op maat te maken;
  5. om jouw betaling te verwerken

1.3 Commentaren op de website

Wanneer bezoekers opmerkingen achterlaten op de site verzamelen we de gegevens die in het reactieformulier worden getoond, evenals het IP-adres van de bezoeker en de string van de browser-gebruikersagent om spam te helpen opsporen. Na goedkeuring van jouw commentaar is jouw commentaar zichtbaar voor het publiek.

1.4 Contact formulieren

Wanneer jij ons een e-mail stuurt of gebruik maakt van contactformulieren op deze website of een bericht stuurt naar Happy Free Birds, kan het zijn dat deze berichten als e-mail worden opgeslagen in onze systemen.

1.5 Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@happyfreebirds.com, dan verwijderen wij deze informatie.

2. Cookies

De volgende soort cookies worden gebruikt op de website.

2.1 Functionele cookies

Happy Free Birds gebruikt functionele cookies om een eenvoudige navigatie op de website mogelijk te maken (bijvoorbeeld het onthouden van informatie op verschillende webpagina’s) en om bepaalde gebruikersinstellingen of voorkeuren op te slaan, zodat wij het gebruik van onze website kunnen optimaliseren. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het goed functioneren van onze website. Als je een opmerking achterlaat op onze site kun je ervoor kiezen om je naam, e-mailadres en website in cookies op te slaan. Deze zijn voor jouw gemak, zodat jij jouw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen wanneer je een andere opmerking achterlaat. Deze cookies gaan een jaar mee. Als je onze inlogpagina bezoekt, stellen wij een tijdelijke cookie in om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer je jouw browser afsluit. Wanneer jij je aanmeldt, zullen we ook verschillende cookies instellen om jouw inloggegevens en jouw schermkeuzes op te slaan. Login-cookies gaan twee dagen mee en screen options cookies gaan een jaar mee. Als je “Onthoud mij” selecteert, blijft jouw login twee weken lang bestaan. Als je uitlogt uit jouw account, worden de aanmeldingscookies verwijderd. Als je een artikel bewerkt of publiceert, wordt er een extra cookie opgeslagen in jouw browser. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en geeft eenvoudigweg de post-ID van het artikel aan dat je zojuist hebt bewerkt. De cookie vervalt na 1 dag.

2.2 Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen op deze site kunnen embedded content bevatten (bijv. video’s, afbeeldingen, artikelen, etc.). Embedded content van andere websites gedraagt zich op precies dezelfde manier alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derden insluiten en jouw interactie met die embedded content monitoren, inclusief het bijhouden van je interactie met de embedded content als jij een account hebt en bent ingelogd op die website. Een voorbeeld hiervan is een embedded video van Youtube.

2.3 Cookies voor sociale media

Je kunt de informatie op de website van Happy Free Birds delen met verschillende social media sites. Dit kan door gebruik te maken van de beschikbare social media buttons (zoals Facebook, LinkedIn en Twitter). Wanneer je een van deze knoppen gebruikt, plaatst de social media website een cookie. Als je wilt weten welke informatie door de social media websites wordt verzameld door het gebruik van hun cookies, verwijzen wij graag door naar hun websites om hun privacyverklaringen te raadplegen. Houd er rekening mee dat deze pagina’s regelmatig kunnen veranderen en wees je ervan bewust dat Happy Free Birds geen invloed heeft op de inhoud van deze verklaringen of websites.

2.4 Analytische cookies

Gegevens met betrekking tot jouw surfgedrag kunnen worden gebruikt voor verdere optimalisering van en communicatie over de producten of diensten van Happy Free Birds. Happy Free Birds zal deze gegevens op een passende en zorgvuldige manier en in overeenstemming met de wet gebruiken.

Google Analytics

Happy Free Birds maakt gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe bezoekers/gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (inclusief jouw IP-adres, waarin het laatste octet wordt gemaskeerd) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om het gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websitegebruik op te stellen en andere diensten met betrekking tot websitegebruik en internetgebruik te leveren. Meer informatie is te vinden op de volgende link: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners/.

2.5 Cookies van derden

Happy Free Birds kan soms gebruik maken van cookies van derden voor reclamedoeleinden of marketingcommunicatie. Andere partijen kunnen deze cookies gebruiken om de effectiviteit van de advertenties te meten en om de advertentie-inhoud te personaliseren. Informatie die door deze partijen kan worden verzameld, kan gegevens omvatten zoals geolokalisatie of contactgegevens zoals jouw e-mailadres. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies van derden.

2.6 Blokkeren van cookies

Je kunt het gebruik van bepaalde cookies weigeren door in je browser de daarvoor bedoelde instellingen te kiezen. Het gebruik van deze optie kan van invloed zijn op je ervaring op deze website.

3. Delen van persoonsgegevens met derden

Happy Free Birds verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor een zelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Happy Free Birds blijft verwerkingsverantwoordelijke voor deze verwerkingen in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

4. Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Als jij een commentaar op de website achterlaat, worden het commentaar en de metagegevens ervan voor onbepaalde tijd bewaard. Zo kunnen we eventuele vervolgcommentaren automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een wachtrij te houden. Voor gebruikers die zich registreren op onze website, slaan we de persoonlijke informatie die zij verstrekken ook op in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk moment bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Beheerders kunnen deze informatie ook zien en bewerken.

5. Welke rechten heb je op jouw gegevens?

Jij hebt het recht om jouw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Bovendien heb jij het recht om je toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens door Happy Free Birds en heb je recht op overdraagbaarheid van de gegevens. Dit betekent dat je ons kunt verzoeken om de persoonlijke gegevens die wij over jou in een computerbestand opslaan, aan jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen. Je kunt een verzoek om inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van jouw persoonlijke gegevens of een verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar tegen de verwerking van jouw persoonlijke gegevens sturen naar contact@happyfreebirds.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek om toegang door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek te voegen. Maak jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart in dit exemplaar. Dit is om je privacy te beschermen. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren. Happy Free Birds wijst je er ook op dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap

6. Hoe wij jouw gegevens beschermen

We hebben een aantal veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om je te beschermen tegen verlies, misbruik of wijziging van informatie die we van jou hebben verzameld. Jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op servers die maatregelen hebben genomen om jou te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang of inbraak. Wij garanderen of garanderen niet de veiligheid van de informatie die je aan ons doorgeeft. Jij erkent en aanvaardt dit risico.

7. Welke geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering doen we met gebruikersgegevens?

Happy Free Birds neemt geen beslissingen op basis van een geautomatiseerde verwerking van zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor individuen. Dit zijn beslissingen die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat er een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Happy Free Birds) bij betrokken is.